tiistai 21. helmikuuta 2012

Helmiä, nappeja ja barbien kenkiä

Tämä kaunis kevätkukka suorastaan himoitsee valoa!Sain sen muutama päivä sitten ystävältä, ja silloin olivat kukkavarret vielä samalla tasolla kuin nuo alemmat varret. Nyt se on päättänyt venähtää ja suuntana on voimakkaasti valoa kohti. Kyllä ne kasvit tietää, että kevät on tulossa!!!

Ennen selkäleikkausta tuli tehtyä muutamat korvikset barbien tai jonkun vastaavan nuken kengistä. Yhdet tennarit esittelinkin jo aiemmin, tässä parit lisää. Nämä pinkit tennarikorvikset on muuten hauskat!

Vähän fiinimmät pinkit korkkarit, sirommat kuin nuo tennarit, söpöt.Nämä ovat siitä hauskoja, että näitä voi mielestäni käyttää niin lapset kuin aikuiset. Tietysti aikuinen, joka näitä kantaa, tulee olla varustettu sellaisella humoristisella asenteella, koska nämä korut huomataan! 

Nämä korvikset on tehty alkuvuodesta. Kuvatessani näitä pääsi muutamia ärräpäitä, kun ulkona oli reilusti pakkasta ja aina välillä tuli kovia tuulenpuuskia niin että kehykset oli aina nurin. No, mitäpä sitä ei tekisi luonnonvalon eteen:=)


                                                                   Nappikorviksia.



Talvisia simppeleitä helmikorviksia.

Nappisormuksia.

1 kommentti:

  1. Tennarikorvikset ovat tosi hauskat! Tykkäsin kovasti noista nappisormuksista!
    Mukava että kaikki meni hyvin, otahan nyt toipumisaika sopivan rennosti!

    VastaaPoista