lauantai 31. maaliskuuta 2012

Fimokoruja ja palmusunnuntain vartoilua.

Vihdoin saapui keväiset fimomassat. Piti päästä eilen vähän heti kokeilemaan, vaikkei mitään idistä ollutkaan. Onneksi massa ei ole kovin kallista, niin kärsii kokeiluja suorittaa. Onhan moisen massan pyörittely ja värileikittely jo itsessään melko terapeuttista. Vailla ideaa ja osaamista syntyi raitaa, ja niistä riippukorviksia. Jämämassan pyörittelin kasaan ja kaulin levyksi, josta leikkailin pieniä korviksia.

Niin yksinkertaista, mutta kivaa.

Sopivasti tuli ystävä kylään, kun uunituoreet fimot muuntautuivat koruiksi, niinpä lähti ystävä viikonlopun viettoon uusissa korviksissa, sattuipa laukkukin olemaan samaa vihreätä.




Kirppiksellä kipaisin tänään, ja ensin meinasin turhautua siitä, että pöydissä notkui rikkinäistä, likaista ja mielestäni ylihinnoiteltua kamaa. Että sellaiset rillit päässä tänään... Kunnes löytyi tosi kiva pöytä, josta löytyi shortsit, paita ja ihana Nanson mekko(vain 3 euroa)!!! Joten loppu hyvin kaikki hyvin:) Sitten vielä piti pysähtyä kotimatkalla ojanpenkasta poimimaan muutamat pajunkissat.


Mukavaa lauantaita ja tervetuloo huomenna virpojat:)

4 kommenttia:

  1. Tulinpa tutustelemaan blogiisi - tykästyin moniin Fimo-juttuihisi. Itse en ole kuin suunnitellut massan pyöritystä, mutta tämän jälkeen uskon kyllä olevani askelen lähempänä toteutusta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi:) ja ihana kiitos palautteesta!
      Ei muuta kuin massaa pyörittelemään, kyllä siinä inspiraatio syntyy! Ja jos ei synny, valmiiksi muokattu massa vaikka lasipurkkiin niin on valmis työstettäväksi seuraavalla kerralla. Kätevää!
      Itsekkin tässä juuri pohdin, pitäisikö ulkoilun jälkeen vähän puuhastella fimon parissa.

      Poista