sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lumikuormaa ja kirppislöytöjä


Huomenet täältä metsästä. Tässä pari kuvaa suklaamuffinseista, joita leivoin perjantaina. Lähinnä kuvasin siksi, koska nuo uudet paperiset vuoat ovat herrrrkullisen värisiä. Muffinsit koristelin leikkisästi suklaalla ja erivärisillä nonparelleilla, ja kyllähän ne myös maistuivat toosi hyvälle.




 Sitten tämä. Yöllä heräilin välillä siihen, kun kuului pihalta muks, ja sitten vahtikoira vieressä sanoi wuff! Aamulla terassilla odotti tämä. Lumi kun ei tule meidän katolta kerralla kovaa vauhtia jolloin se lentäisi terassin yli maahan, vaan se tulee muks muks muks pala kerrallaan ja suoraan terassille. Onneksi katettu osa terassista ei ole kuin lumivyöryn jäljiltä.

Aikani tätä katseltuani soi puhelin, mummo naapurista soittaa että meidän tie on lumen peitossa, koska hänen navetan katolta on kaikki lumet tippuneet tielle(niin kuin joka kevät, koska tiemme kulkee siis ihan vanhan navetan vierestä). Joten olen motissa, kirjaimellisesti. No,onneksi täällä landella naapurin maajussi auraa meidän tien, joten ei kun ihanaa naapuria häiritsemään sunnuntaiaamuna. Tuolla auraamisellahan ei sikäli ole kiire, koska en minä täältä ole mihinkään lähdössä, mutta iltapäivällä tulee vieraita ja pitäisi sen miehenkin sieltä illansuussa kotiutua...
No sitten palatakseni eiliseen kirjoitukseeni, lupasin esitellä teille tämän ihanuuden, joka muutti meille eilen. Löysin tämän punaisen symppiksen matkalaukun kirppiksellä hintaan 2,20 euroa!!!!!!! Tämä on niin söötti, että voisin kuvitella jopa käyttäväni tätä jollain viikonloppureissulla. Hauskaa tässä on se, että matkalaukun nimiläpyskässä on edellisen omistajan yhteystiedot,eli on tämä laukku jossain reissannut. Hauskaa miettiä, missäköhän tämä on käynyt?

Näistä termareistakin olen jo aiemmin maininnut, myös kirppislöytöjä. Tosin niiden ostamisesta on jo vähän aikaa, ovat mielestäni kauniita, jokin niissä viehättää.

Matkalaukun sisältö on ihanan suklaanruskea, ja matkatavarat saa sidottua tuollaisilla nahkaremeillä.

Mihinköhän tämä matkalaukku pääsisi kanssani ensimmäisenä? Siihen asti odotelkoot nallen vieressä. Keinutuolin olen saanut joululahjaksi 2-vuotiaana, joten ikää sillä on 30 vuotta.

Kyllä vielä kynttilöitä poltetaan, keväisissä väreissä tosin.

Ihanaa sunnuntaita kaikille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti